First minute

LETO 2015

 
 Grčka
   Thassos
   Kavala
   Nea Iraklica
   Maronia

   Sithonia

   Nikiti
   Gerakini

   Trikorfo Beach

   Pelion
   Agios Ioannis
   Kala Nera
 

 Italia

   Lido di Jesolo
 

 Bugarska

   Albena
 

 Crna gora

   Ada Bojana
 

 Hrvatska

   Dubrovnik
 
 

Aktuelno

ZIMA 2015

 

 Srbija

   Stara planina
 

 Bugarska

   Borovec
   Bansko  
 

 Italia

   Livigno
   Pinzolo
   Madonna di C

 

  LETOVANJE 2014   PILION 2014

GRČKA 2014

 
         
  MAGNEZIA - VOLOS - Istočni PILION, Grčka
MAGNESIA - VOLOS - East PELION, Greece
 
         
 

Oblast Pilion prosto ima sve... U takvim razmerama da može da se turistički “otcepi“... Dakle, raskošno zelenilo se u slapovima razbacuje do “potapanja“ u morske vode kroz nepregledne maslinjake, voćnjake, šume četinara i platana, cvećnjake na svim visinama... od 0 do 1471 metar... “Spoljna“ strana poluostrva – Istočni Pilion je načisto „dramatična“... nestvarne vizure na sve strane... dolaženje serpentinama koje Vas prosto „survaju“ do obale u iznenađenje jače od migrene... kad Vas „raspali“ po čulima izgledom Agios Ioannisa... plažama... o hotelima i da ne govorimo... Čitav masiv je načičkan sa 24 piktorekstna sela, zakačena u gornje padine planine, prepuna turista u svako godišnje doba... Na vrhu je skijaški centar, gde, nećete verovati, ima skijanja do aprila... i dok skijate imate na obe strane pogled gde Vam „namiguje“ sinje more. Onda, u „dnu“ zaliva, Volos, uvaljen u visoke obronke Piliona, veliki ali zaista prelep grad... Da ostanete nekoliko dana jer... Da se prošetate impresivnom promenadom uz rivu... Bezbroj taverni sa „morskim bezobrazlucima“... levo, i marina sa milion brodica i jahti sa desne... Ili sledećom paralelnom ulicom, da se obeznanite od kupovine svega... Da se naskitate do sitnih jutarnjih sati po klubovima i kafićima...

 
           
   

Kao na filmu


BIOSKOP (radi)

 Kliknite za galeriju

           
 

MAGIC je Pilion smestio u UNIKATE... Avantura sa dramom ili dramatična avantura (radosna vest je da traje od 30–85 minuta) je dolazak u Agios Ioannis. U svakom pogledu... Serpentinasti a dobar put,(radosna vest br 2: isti “skraćen” novom vezom za 12 km) dramatične izmene: pitomina obale mora – uspon na gore čak do “neba“ kroz sela „kao kulise“ za „ruralne“ Holivud filmove – pa odjednom železnica – ne zna se odkud – pa kraj uspona... ski staze... svašta... i onda ruke na okice - put “kidiše“ na more ponovo ali... tamo negde dole... a zeleno zeleno zeleno... ko je rekao da je Grčka „gola“ ?
I kad se zaustavite na parkingu, pa prođe kritičnih 5 do 43 sekunde dok dođete sebi... U vidokrugu: voda, pesak, šuma, nebo, kuće i hoteli... rajsko okruženje...

   
     
     
             
             
  AGIOS IOANNIS   UNIKATI za probirljive...  

             
 

Na ovom ste svetu – bez brige... ali kao da ste u raju... Nemojte ni da pitate dalje. Preostaje Vam da verujete na reč. Ali da znate da ima ljudi kod nas koji su već otkrili ovu lepotu (javili se čim smo ga ponudili – radosni...) što nam je veoma drago. Mnogo lepo mesto. Mestašce. Tačka. Plaža “gradska“ kao „lutka“, i još bliske dve na 5 i 12 minuta hoda... U mestu više veoma „gurmanskih“ taverni i naravno puno kafea... Promenada uz plažu i bajno more a sve uvenčeno impozantnom zelenom “kragnom“ koja se iznad mesta diže visoko u „nebesa“... Ovde će letovati avanturisti “kadifene” mašte... A i MAGIC Robinzoni (to su oni što se udenu u unikate...) Naravno da možete i Vi, ako ste pod pritiskom viška energije ili pritiskom radoznalosti... a i pritiskom od NJE… krenite na pešačku turu po šumama i gorama (ako nemate preča posla… ili “perete” biografiju...) …iznajmite motor pa u sela po Pilionu koja su stvarno ko iz planete lego kockica (ako ste baš mnogo zabrljali), pecajte sa nekim domaćim ribarom (ako morate da zbrišete a da se ne ukapira...) „skoknite“ preko „neba“ do Volosa i kupite šta je potrebno (ogrlicu, parfem... bundu... satensku bluzu – šta je već dovoljno...) Deca će Vam biti super u svakom uzrastu sve do 16 godina jer imaju gde da se „muvaju“...

             

 

Anestis je bez prekida “mleo”… Ja sam se “narogušila” pošto je Mikra (opet) zaobrtala uz brdo (znala sam da je pogled “sa neba” !)… o... pardon… (povlačim “reč” iz zagrade !), sad se opet “vraćamo na more”, tu je!
Šta ovde imamo ? Imamo novu MAGIC “mazu” ! Na obali. Na kraju mirisne pilionske šume. Na šetalištu. Na srednjoj od tri ”nerazdvojne” (sve mnooogooo leeepee!) plaže. Na srcu! (mome !) Na startu sigurnog čuda ! More (swarovski da se postidi), plaža (Lalarija samo da zavidi), mesto (u broš da se “udene”), leto (Pilionska šuma ga pritegla noću sa svežinom - danju sa mirisnom obojenom milinom). Korektno. Sve ima ! Sobe, apartmane, sobe sa sobicom+, lift, pogled u raj… ili blizu istog, Posle svega (ili pre ?) najlepša mu cena.
Preporučljivo za: parove, porodice, učenice, umornice, avanturiste, optimiste, ovisnike o prirodnim lepotama. Poslovno “izrabljene”… Za mene i meni slične garant.
Protiv: zavisnika enterijera, srednjeg luksuza, noćnih klubskih tica, "lenština" (greota da se ne miču)
Neudobno: porodicama sa baš sitnom (malom) decom u sopstvenom prevozu…
Udobno: bežećim od ostrva pošto je “KAO” a nema vodenu “pauzu” od kopna.

             
             
  PAPA NERO   UNIKATI za probirljive...  

     
             
             

House
VIGLA

REPRIZA

APARTMANI
na uzvišenju...

savršen izbor...
za sve koji vole mir i svežinu...

 

 

Ako želite više informacija:
www.holidays-in-pelion.gr 
 

House VIGLA
Jeste malo bliže bogovima ali je za Pilionske uslove standardna. Ima kategoriju 2. Nalazi se na uzvišici odmah iznad plaže Papa Nero i ima da hodate 100m do peska ili 200m do puta za „grad“ (Agios Ioannis). Kuća ima malo smeštajnih jedinica. Enterijer je potpuno u tradicionalnom stilu. Ne očekujte ništa više od korektnog smeštaja primereno kategoriji. Ima predivan pogled iz apartmana na pučinu a iz studija pogled je „šumski“. Dva studija nalaze se u prizemlju. U studiju su dva odvojena ležaja, mini kuhinja, kupatilo sa tušem, terasa, imaju klimu koja se ne doplaćuje. Apartmani su na prvom spratu, za 2-4 osobe. Sastoje se od spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevne sobe u kojoj je sofa (za maximum dvoje dece), kamin (za slučaj da navale snegovi !), mini kuhinja, kupatilo sa tušem, balkon sa pogledom na more, klima koja se ne doplaćuje. Idealno je za „pobegulje“ od „svega“ pošto je pomalo izolovano... Skromno... ali za odmor izmišljeno.

 

Kliknite za uvećanje

Book on-line

         

Rezervišite

House VIGLA; Agios Ioannis; Pilion 2014;
Dinarski deo cene aranžmana: 1800 din. po osobi (odrasli i deca)
+ Cena po studiu / apartmanu za 10 noćenja u EUR / dinarska protivvrednost; BEZ PREVOZA;
Moguć izbor 5; 10; 15 ili 20 noćenja;
 
Servis
Najam
broj
ležaja
pom.
ležaj
max
osoba
maj
27
jun
6
jun
16
jun
26
jul
6
jul
16
jul
26
avg
5
avg
15
avg
25
sep
4
sep
14
Studio

2

-

2 (+1)

209 309 319 329 380 435 488 525 435 329 250 219
Apartman

4

1

4 (+1)

305 366 375 385 440 515 735 765 625 385 325 315

BESPLATNO:
(+1) osoba =
Dete do 5,99 godina starost (deli ležaj) i plaća samo dinarski deo cene aranžmana;
dečiji (baby) krevetac; Air condition; Public parking;


Pilion; Agioa Ioannis; House VIGLA 2014.
Br 3. Ovaj cenovnik je sa uračunatim popustima.
 

             
             
             
             
  VAŽNE INFORMACIJE

LETOVANJE 2014

 

             

Napomene

 

U hotele, apartmane i studija se ulazi prvog dana boravka od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Posteljina se menja jednom na polovini smene u apartmanima i studijima. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja.

   
             
   

CENA ARANŽMANA OBUHVATA
Za rezervisan paket sa prevozom: prevoz autobusom turističke klase na relaciji Novi Sad/Beograd/Niš- Volosi -Niš/Beograd/Novi  Sad sa pratiocem grupe;
smeštaj na bazi usluga za izabrani termin prema tabeli sa 10, 15 ili 20 noćenja;
Servis predstavnika agencije (ino partnera), troškove organizacije, rezervacije i troškove izvođenja programa;

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
Zdravstveno osiguranje koje nije obavezno. Putnici koji imaju svoje polise ili kartice zdravstvenog osiguranja koje pokriva evropske zemlje nisu obavezni da plaćaju ovo osiguranje.
Promene na aranžmanu, 950 DIN po promeni, ostale individualne i nepomenute troškove.

PREVOZ:
Za rezervisan paket sa prevozom: prevoz udobnim turističkim autobusom na relaciji Novi Sad/Beograd/Niš- Volos- Niš/Beograd/Novi Sad. Polasci su dan ranije u odnosu na objavljene datume u programu: iz Novog Sada sa parkinga ispred hotela Sajam u 15.00h, iz Beograda u 17.00h sa parkinga ispred Sava Centra (savska strana) iz Niša sa parkinga kod Narodnog pozorišta za minimum 15 prijavljenih putnika. Za manji broj prijavljenih putnika polazak iz Niša je sa naplatne rampe Nais. Mesta u autobusu se rezervišu uplatom akontacije, kompjuterski se određuju i isključivo zavise od momenta prijave za putovanje.Minimalan broj prijavljenih putnika po svakom pojedinačnom polasku je 35. Magic Holidays zadržava pravo da pet dana pred polazak na put otkaže svaki polazak pojedinačno u organizovanom prevozu kao i u sopstvenom prevozu, ili da prevoz organizuje u saradnji sa partnerskim agencijama a tada nisu garantovani brojevi sedišta i moguća su presedanja u Grčkoj u drugi autobus ili transfer manjim prevoznim sredstvima (automobilima, minibusevima).

CENA PREVOZA
:
Volos: Povratna autobuska karta do Volosa po osobi 85 eur iz Novog Sada, 75 eur iz Beograda i 65 eur iz Niša, Leskovca, Vranja… Deca do 10 godina starosti uživaju 10% popusta i imaju sedište u autobusu (za decu do 3 godine starosti nije obavezno plaćati prevoz, ali u tom slučaju nemaju sedište u autobusu). Cena karte u jednom pravcu je 60 EUR. Transfer Volos / hoteli i apartmani na istočnoj obali Piliona (Agios Ioannis; Papa Nero; Damouchari) / Volos po osobi 38 eur.

SOPSTVENI PREVOZ
:
Proverite rutu putovanja za Volos

NAPOMENA:

Ukoliko maloletna deca putuju bez pratnje roditelja obavezna je saglasnost oba roditelja overena u opštini. Ukoliko putuje sa jednim roditeljem obavezna je saglasnost drugog roditelja. Saglasnost obavezno raditi u dva primerka, jedan za pratioca i jedan za našu granicu. Za maloletnu decu razvedenih roditelja potrebna je fotokopija sudskog rešenja o staranju deteta. U apartmane i studia se ulazi prvog dana boravka od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja osim u hotelima sa četiri i više zvezdica. Sve eventualne štete načinjene tokom boravka u vilama/hotelima gosti plaćaju na licu mesta prema uslovima koje odredi menadžment vile/hotela. Magic Holidays ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

   
             

Rezervacija / prijava za putovanje

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu
poslovne banke organizatora putovanja za devize na dan uplate. Moguće je plaćanje u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2014. uz naplatu troškova administriranja/obrade kredita u visini referentne kamatne stope NBS.

   
             
   

Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 20 dana pre polaska
Administrativnom zabranom
sa platnog spiska.
Kreditom
poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.

   
             
   

Magic Holidays ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
Uz ovaj program važe
Opšti uslovi putovanja i Program putovanja agencije Magic Holidays, pohranjeni u APR-u.

   
             
            povratak na vrh strane
             
             

     

 

             

(C) 1996-2013. Copyright Magic Holidays.

     

Developed by: Infotrend

             
MAGIC HOLIDAYS
Serbia, Belgrade, Majke Jevrosime str. 28.
tel/fax: (+381/11) 3237/563, 3342/220, GSM: ++381-63/255-612
E-Mail: magicbeg@eunet.rs
Broj licence: OTP 530/2010