Magic Holidays
1989

     

 

 
             
                         
   
                         
                         
                         
 

First minute

LETO 2015

 
 Grčka
   Thassos
   Kavala
   Nea Iraklica
   Nea Peramos
   Maronia

   Sithonia

   Nikiti
   Gerakini

   Trikorfo Beach

   Pilion
   Agios Ioannis
   Kala Nera
 

 Italia

   Lido di Jesolo
 

 Bugarska

   Albena
 

 Crna gora

   Ada Bojana
 

 Hrvatska

   Dubrovnik
 
 

U pripremi

ZIMA 2016

 

 Srbija

   Stara planina
 

 Bugarska

   Borovec
   Bansko  
 

 Italia

   Livigno
   Pinzolo
   Madonna di C
 

Grčka 2015

 

Istočni Pilion

  East Pelion  

Letovanje 2015

   
                     
   

Oblast Magnezija, poluostrvo Pilion kod Volosa prosto ima sve... U takvim razmerama da može da se turistički “otcepi“... Na ovom ste svetu – bez brige... ali kao da ste u raju... Nemojte ni da pitate dalje. Preostaje Vam da verujete na reč. Ali da znate da ima ljudi kod nas koji su već otkrili ovu lepotu (javili se čim smo ga ponudili – radosni...) što nam je veoma drago. Mnogo lepo mesto. Mestašce. Tačka. Plaža “gradska“ kao „lutka“, i još bliske dve na 5 i 12 minuta hoda... U mestu više veoma „gurmanskih“ taverni i naravno puno kafea... Promenada uz plažu i bajno more a sve uvenčeno impozantnom zelenom “kragnom“ koja se iznad mesta diže visoko u „nebesa“... Ovde će letovati avanturisti “kadifene” mašte... A i MAGIC Robinzoni (to su oni što se udenu u unikate...) Naravno da možete i Vi, ako ste pod pritiskom viška energije ili pritiskom radoznalosti... a i pritiskom od NJE… krenite na pešačku turu po šumama i gorama (ako nemate preča posla… ili “perete” biografiju...) …iznajmite motor pa u sela po Pilionu koja su stvarno ko iz planete lego kockica (ako ste baš mnogo zabrljali), pecajte sa nekim domaćim ribarom (ako morate da zbrišete a da se ne ukapira...) „skoknite“ preko „neba“ do Volosa i kupite šta je potrebno (ogrlicu, parfem... bundu... satensku bluzu – šta je već dovoljno...) Deca će Vam biti super u svakom uzrastu sve do 16 godina jer imaju gde da se „muvaju“... Anestis je bez prekida “mleo”… Ja sam se “narogušila” pošto je Mikra (opet) zaobrtala uz brdo (znala sam da je pogled “sa neba” !)… o... pardon… (povlačim “reč” iz zagrade !), sad se opet “vraćamo na more”, tu je! Šta ovde imamo ? Imamo novu MAGIC “mazu” ! Na obali. Na kraju mirisne pilionske šume. Na šetalištu. Na srednjoj od tri ”nerazdvojne” (sve mnooogooo leeepee!) plaže. Na srcu! (mome !) Na startu sigurnog čuda ! More (swarovski da se postidi), plaža (Lalarija samo da zavidi), mesto (u broš da se “udene”), leto (Pilionska šuma ga pritegla noću sa svežinom - danju sa mirisnom obojenom milinom). Korektno. Sve ima ! Sobe, apartmane, sobe sa sobicom+, lift, pogled u raj… ili blizu istog, Posle svega (ili pre ?) najlepša mu cena. Preporučljivo za: parove, porodice, učenice, umornice, avanturiste, optimiste, ovisnike o prirodnim lepotama.

   
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
                     
     Zamislite sebe na ovoj plaži... more toplo... a voda tirkizna... čista     
       
      Google map  
         
         
         
         
         
         
         
         
         
       
       
       
       
       
         
      Pelion na filmu  
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
      Google map  
         
         
         
                         
                         
   

LETOVANJE 2015

 

Istočni Pilion

  Apartmani  

GRČKA 2015

   
                         
                         
 

House
VIGLA

REPRIZA

APARTMANI
na uzvišenju...

savršen izbor...
za sve koji vole mir i svežinu...

 

   

 House VIGLA

Jeste malo bliže bogovima ali je za Pilionske uslove standardno dobra. Turisti je vole. Zato što je sva u zelenilu i zato što pruža fascinatan pogled na plažu, more i pučinu Egeja. Ima kategoriju 2. Nalazi se na uzvišici odmah iznad plaže Papa Nero i ima da hodate 100m do peska ili 200m do puta za „grad“ (Agios Ioannis). Kuća ima malo smeštajnih jedinica. Enterijer je potpuno u tradicionalnom stilu. Uistinu, ne očekujte ništa više od korektnog smeštaja, primereno kategoriji. Ima predivan pogled iz apartmana na pučinu a iz studija pogled je „šumski“. Dva studija nalaze se u prizemlju. U studiju su dva odvojena ležaja, mini kuhinja, kupatilo sa tušem, terasa, imaju klimu koja se ne doplaćuje. Apartmani su na prvom spratu, za 2-4 osobe. Sastoje se od spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevne sobe u kojoj je sofa (za maximum dvoje dece), kamin (za slučaj da navale snegovi !), mini kuhinja, kupatilo sa tušem, balkon sa pogledom na more, klima koja se ne doplaćuje. Idealno je za „pobegulje“ od „svega“ pošto je pomalo izolovano... Skromno... ali za odmor izmišljeno.

 

Kliknite za uvećanje

 
                   
     

Ako želite više informacija:
www.holidays-in-pelion.gr

           
                         
 

Kliknite za galeriju
           

Kliknite za galeriju
 
 

Book on-line

                 

Rezervišite

 
 

Dinarski deo cene aranžmana: 2000 din. po osobi (odrasli i deca)
+ Cena po studiu / apartmanu za 10 noćenja u EUR / dinarska protivvrednost; BEZ PREVOZA;
Moguć izbor 5; 10; 15 ili 20 noćenja;
 
Servis
Najam
broj
ležaja
pom.
ležaj
max
osoba
maj
7
maj
17
maj
27
jun
6
jun
16
jun
26
jul
6
jul
16
jul
26
avg
5
avg
15
avg
25
sep
4
sep
14
sep
24
Studio

2

-

2 (+1)

245 255 269 319 329 339 440 528 553 553 553 329 305 265 255
Apartman

2

2

4 (+1)

365 375 392 464 474 484 557 663 836 836 836 474 443 385 375


BESPLATNO:
(+1) osoba = Dete do 4,99 godina starost (deli ležaj) i plaća samo dinarski deo cene aranžmana;
Air condition; Public parking;
 

 
                         
                         
                         
                         
   

VAŽNE INFORMACIJE

Istočni Pilion

 

East Pelion

 

Letovanje 2015

   
                         
 

Napomene

  U hotele, apartmane i studija se ulazi prvog dana boravka od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Posteljina se menja jednom na polovini smene u apartmanima i studijima. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja.      
                         
     

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

               
     

Kada je rezervisan paket sa prevozom: Prevoz autobusom turističke klase na relaciji Novi Sad/Beograd/Niš --- Volos --- Niš/Beograd/Novi  Sad sa pratiocem grupe;
smeštaj na bazi usluga za izabrani termin prema tabeli sa 10, 15 ili 20 noćenja;
Servis predstavnika agencije (ino partnera), troškove organizacije, rezervacije i troškove izvođenja programa;

     
                         
     

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

             
      Zdravstveno osiguranje koje nije obavezno. Putnici koji imaju svoje polise ili kartice zdravstvenog osiguranja koje pokriva evropske zemlje nisu obavezni da plaćaju ovo osiguranje.
Promene na aranžmanu, 950 DIN po promeni, ostale individualne i nepomenute troškove.
     
                         
     

PREVOZ:

                 
      Za rezervisan paket sa prevozom: Prevoz udobnim turističkim autobusom na relaciji Novi Sad/Beograd/Niš --- Volos --- Niš/Beograd/Novi Sad. Polasci su dan ranije u odnosu na objavljene datume u programu: iz Novog Sada sa parkinga ispred hotela Sajam u 15.00h, iz Beograda u 17.00h sa parkinga ispred Sava Centra (savska strana) iz Niša sa parkinga kod Narodnog pozorišta za minimum 15 prijavljenih putnika. Za manji broj prijavljenih putnika polazak iz Niša je sa naplatne rampe Nais. Mesta u autobusu se rezervišu uplatom akontacije, kompjuterski se određuju i isključivo zavise od momenta prijave za putovanje.Minimalan broj prijavljenih putnika po svakom pojedinačnom polasku je 35. Magic Holidays zadržava pravo da pet dana pred polazak na put otkaže svaki polazak pojedinačno u organizovanom prevozu kao i u sopstvenom prevozu, ili da prevoz organizuje u saradnji sa partnerskim agencijama a tada nisu garantovani brojevi sedišta i moguća su presedanja u Grčkoj u drugi autobus ili transfer manjim prevoznim sredstvima (automobilima, minibusevima).      
                         
     

CENA PREVOZA:

                 
     

Volos: Povratna autobuska karta do Volosa po osobi 85 eur iz Novog Sada, 75 eur iz Beograda i 65 eur iz Niša, Leskovca, Vranja… Deca do 10 godina starosti uživaju 10% popusta i imaju sedište u autobusu (za decu do 3 godine starosti nije obavezno plaćati prevoz, ali u tom slučaju nemaju sedište u autobusu). Cena karte u jednom pravcu je 60 EUR. Transfer Volos / hoteli i apartmani na istočnoj obali Piliona (Agios Ioannis; Papa Nero; Damouchari) / Volos po osobi 38 eur.

     
                         
     

SOPSTVENI PREVOZ

                 
     

Proverite rutu putovanja za Volos

             
                         
     

NAPOMENA:

                 
     

Ukoliko maloletna deca putuju bez pratnje roditelja obavezna je saglasnost oba roditelja overena u opštini. Ukoliko putuje sa jednim roditeljem obavezna je saglasnost drugog roditelja. Saglasnost obavezno raditi u dva primerka, jedan za pratioca i jedan za našu granicu. Za maloletnu decu razvedenih roditelja potrebna je fotokopija sudskog rešenja o staranju deteta. U apartmane i studia se ulazi prvog dana boravka od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja osim u hotelima sa četiri i više zvezdica. Sve eventualne štete načinjene tokom boravka u vilama/hotelima gosti plaćaju na licu mesta prema uslovima koje odredi menadžment vile/hotela.

     
                         
 

Rezervacija / prijava za putovanje

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

                 
    Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja za devize na dan uplate.
Moguće je plaćanje u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2015. uz zaračunavanje troškova administriranja/obrade i servisiranja kredita u visini referentne kamatne stope NBS.
     
                         
      Rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak do pune cene aranžmana 20 dana pre polaska na put.
Administrativnom zabranom sa platnog spiska.
Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 10% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita i uplate od banke koja je odobrila kredit.
     
                         
      Magic Holidays ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja i Program putovanja agencije Magic Holidays, pohranjeni u APR-u.      
                      povratak na vrh strane  
                         
                         
 

   

               

 

 
                   
                   
                         
  C) 1996-2015. Copyright Magic Holidays.              

Developed by: Infotrend

 
                         
 

MAGIC HOLIDAYS
Serbia, Belgrade, Majke Jevrosime str. 28.
tel/fax: (+381/11) 3237/563, 3342/220, GSM: +381-63/255-612
E-Mail: magicbeg@eunet.rs
Skype: Magic_Holidays_Belgrade
Broj licence: OTP 530/2010