Magic Holidays
1989

     

 

 
             
                         
   
                         
                         
                         
 

 

 
 
 Grčka
   Nea Peramos
   Nea Iraklica
   Kavala
   Thassos

   Kassandra

   Skion Palace

   Sithonia

   Gerakini

   Trikorfo Beach

   Pilion

   Agios Ioannis
   Kala Nera
 

 Srbija

  Đerdapska klisura

 Bugarska

  Albena

 Crna gora

  Ada Bojana

 Hrvatska

 Dubrovnik
 
 
  
 

 Italia

   Livigno
   Pinzolo
   Madonna di C.
 

 Bugarska

   Borovec
   Bansko
 
 Srbija
   Stara Planina
 
 

First Minute - Letovanje 2o16

     

GRČKA 2o16

     
   

Grčka - First Minute 2o16

       

SItonija - Gerakini

     
                       
   

Kad već, i ako već, ne želite na ostrvo (bilo koje), ne želite „daleko“, i hoćete da ste blizu grada i waterlend-a... KOSMOS-a i H&M-a... nećete da se „još sada“  odlučite za samo jednu plažu. Treba Vam  i prija Vam pristojna (sitonska) plaža, lep smeštaj... Ako je tako GERAKINI  je Vaš ! Od Soluna 70km, 15km od Nea Mudanje, 43km od  Neos Marmarasa. Na kopnu ste ! U „korenu“ Toroneos zaliva Halkidikija, a poznata Vam dva „prsta“ u komšiluku (Kasandra & Sitonija). Sve okruženo maslinjacima, ukrašeno divnim parkom i zakićeno sa više taverni i kafića... Nekoliko marketa, prodavnica... Brza hrana, dečje igralište... Ništa predimenzionirano ali svega sasvim dovoljno za opuštajući odmor... odmor. Lepuškasta peščana plaža dovoljne širine i dužine da se ne „posvađate sa prokletom sudbinom  gužvanjca“... I tako to... Ovde možete i da se ulenjite kao što poneko voli na odmoru, a da (ako prigusti)  brzo od tog stanja odustanete pošto su vam dva „prsta“  sa naj delovima  na „točkomet“, tj, svaki dan možete da menjate pesak po najlepšim sitonskim plažama ili po „domaćim“ kasandrinim letovalištima... A tu Vam je, na dohvat i mistični treći „prst“ pa možete i da obidjete Svetu goru brodom...
Gerakini se nalazi na "granici" Kasandre (prvi "prst") i Sitonije (srednji "prst") Halkidikija. Plaža je rajski lepa, ima suncobrana i ležaljki kod kafea koje koristite ako poručite piće... A možete i da ponesete svoju opremu za plažu... Ako ste temperamentni, željni putujuće avanture, možete se „baciti“ na sve Sitonske plaže koje su doista lepe za raspamećivanje: Sikia, Oranž bič, Platanici, Manasu, Banana, Porto paradizo, Porto Kofo (bože… kakva morska hrana), Toroni, Porto Karas, Neos Marmaras, Lagomandra...

     
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
                   
   
 

Zamislite sebe na ovoj plaži... voda tirkizna, čista... a more toplo

   
       
      Google map  
         
         
         
         
         
         
         
         
         
       
       
       
       
         
      Gerakini na filmu  
         
         
         
         
         
         
         
         
         
      Google map  
         
                         
                         
   

GERAKINI 2016

 

Hoteli i Apartmani za probirljive

 

GRČKA 2016

   
                         
                         
     

Hotel DECAUVILLE

 

Villa DECAUVILLE

     
             
             
             
      Hotel Decauville... detaljno   Villa Decauville... detaljno      
             
                         
                         
   

VAŽNE INFORMACIJE

Gerakini

 

Sitonija

 

Letovanje 2016

   
                         
 

Napomene

  U hotele, apartmane i studija se ulazi prvog dana boravka od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Posteljina se menja jednom na polovini smene u apartmanima i studijima. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja.      
                         
     

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

               
     

Kada je rezervisan paket sa prevozom: prevoz autobusom turističke klase na relaciji Novi Sad/Beograd/Niš---Gerakinii---Niš/Beograd/Novi Sad sa pratiocem grupe;
smeštaj na bazi usluga za izabrani termin prema tabeli sa slobodnim izborom broja noćenja uz potvrdu hotela;
Servis predstavnika agencije (ino partnera), troškove organizacije, rezervacije i troškove izvođenja programa;

     
                         
     

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

             
      Zdravstveno osiguranje koje nije obavezno. Putnici koji imaju svoje polise ili kartice zdravstvenog osiguranja koje pokriva evropske zemlje nisu obavezni da plaćaju ovo osiguranje.
Promene na aranžmanu, 950 DIN po promeni, ostale individualne i nepomenute troškove.
     
                         
     

PREVOZ:

                 
      Za aranžmane koji su u paketu sa prevozom. Polasci su dan ranije u odnosu na objavljene datume u programu: iz Novog Sada sa parkinga ispred hotela Sajam u 18.00h, iz Beograda u 21.00h sa parkinga ispred Sava Centra (savska strana) iz Niša ispred hotela Ambasador za minimum 15 prijavljenih putnika. Za manji broj prijavljenih putnika polazak iz Niša je sa naplatne rampe Nais. Mesta u autobusu se rezervišu uplatom akontacije, kompjuterski se određuju i isključivo zavise od momenta prijave za putovanje. Minimalan broj prijavljenih putnika po svakom pojedinačnom polasku je 35. Magic Holidays zadržava pravo da pet dana pred polazak na put otkaže svaki polazak pojedinačno u organizovanom prevozu kao i u sopstvenom prevozu, ili da prevoz organizuje u saradnji sa partnerskim agencijama a tada nisu garantovani brojevi sedišta i moguća su presedanja u Grčkoj u drugi autobus ili transfer manjim prevoznim sredstvima (automobilima, minibusevima).      
                         
     

CENA PREVOZA:

                 
     

Povratna karta po osobi 85 EUR iz Kikinde, 80 EUR iz Zrenjanina, 79 EUR iz Novog Sada, 65 EUR iz Beograda i 55 EUR iz Niša… Deca do 10 godina starosti uživaju 10% popusta i imaju sedište u autobusu. Cena karte u jednom pravcu je 50 EUR.

     
                         
     

SOPSTVENI PREVOZ

                 
     

Proverite rutu putovanja za Nikiti.

             
                         
     

NAPOMENA:

                 
     

Ukoliko maloletna deca putuju bez pratnje roditelja obavezna je saglasnost oba roditelja overena u opštini. Ukoliko putuje sa jednim roditeljem obavezna je saglasnost drugog roditelja. Saglasnost obavezno raditi u dva primerka, jedan za pratioca i jedan za našu granicu. Za maloletnu decu razvedenih roditelja potrebna je fotokopija sudskog rešenja o staranju deteta. U apartmane i studia se ulazi prvog dana boravka od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja osim u hotelima sa četiri i više zvezdica. Sve eventualne štete načinjene tokom boravka u vilama/hotelima gosti plaćaju na licu mesta prema uslovima koje odredi menadžment vile/hotela.

     
                         
 

Rezervacija / prijava za putovanje

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

                 
    Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja za devize na dan uplate.
Moguće je plaćanje u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2015. uz zaračunavanje troškova administriranja/obrade i servisiranja kredita u visini referentne kamatne stope NBS.
     
                         
      Rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak do pune cene aranžmana 20 dana pre polaska na put.
Administrativnom zabranom sa platnog spiska.
Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 10% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita i uplate od banke koja je odobrila kredit.
     
                         
      Magic Holidays ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja i Program putovanja agencije Magic Holidays, pohranjeni u APR-u.      
                      Povratak na vrh strane  
                         
                         
 

   

               

 

 
                   
                   
                         
  C) 1996-2016. Copyright Magic Holidays.              

Developed by: Infotrend

 
                         
 

MAGIC HOLIDAYS
Serbia, Belgrade, Majke Jevrosime str. 28.
tel/fax: (+381/11) 3237/563, 3342/220, GSM: +381-63/255-609
E-Mail: magicbeg@eunet.rs
Skype: Magic_Holidays_Belgrade
Viber: +38163255609

Broj licence: OTP 71/2016