[nav.htm]
             
             

 

 
 
 Grčka
   Nea Peramos
   Nea Iraklica
   Kavala
   Thassos

   Kassandra

   Skion Palace

   Sithonia

   Gerakini

   Trikorfo Beach

   Pilion

   Agios Ioannis
   Kala Nera
 

 Srbija

  Đerdapska klisura

 Bugarska

  Albena

 Crna gora

  Ada Bojana

 Hrvatska

 Dubrovnik
 
 
  
 

 Italia

   Livigno
   Pinzolo
   Madonna di C.
 

 Bugarska

   Borovec
   Bansko
 
 Srbija
   Stara Planina
 
  Letovanje 2015  

Jadransko more 2015

 Kao na filmu


BIOSKOP (radi)

 
Dubrovnik – na filmu 1
Dubrovnik - na filmu 2

Kiknite za galeriju

         
 

DUBROVNIK - HRVATSKA, 
DUBROVNIK - CROATIA, Adriatic Sea

Dubrovnik... Šta reći a ne preterati, pogrešiti ili propustiti ? Ajmo da ne pričamo ništa strogo i manje strogo turistički. Svega toga gomila na internetu. Dubrovnik je jedna od turističkih meka planete, i ako se ja pitam ispravno i tačno bi bilo sledeće - spada u 5 najlepših gradova planete, u 5 najatraktivnijih morskih starih gradova, u 5 naj UNESKO manekena, prvi je sa šmekom najlepšeg na Jadranu, prvi i jedini „gaji“ gospare bez konkurencije, gradske kavane nigde takve, izlizane ploče Straduna nigde takve na svetu ne postoje, a sve posle i sada - ostalo, dostupno u zavisnosti od senzibiliteta. Ušao u moj zatucani provincijski život putem „Generala“... koja je htela i kapljom zaustavljena, (a nikako od svojih 85) da ga još jednom vidi ! I kojoj sam onomad poslala SMS: Ja i Stradun... I koja je bila ovisnik o istom pa je svake godine bogoradila kad joj se uslovi za put ne steknu brzo... Ili kada je Čupko, jedan najprvi disk džokej (a ne DJ) u vreme praznika rada prvog maja (kada je mondenski Dubrovnik krcat i Jugoslovenima svih naroda i narodnosti i... uzrasta) vozao rolšue po Stradunu (rolšue moj bože, tada nije bilo ni u pomisli nešto slično rolerima a rolšue je vozila samo balavurdija što narečeni u poznim tridesetim nikako nije bio) i govorio je: -Ja vodim ljubav sa morem... Sve mi ovo prepričano, pošto mene tata nije puštao preko 1km od kuće ! Kasnije, lične doživljaje iz istog u drugom „romanu“.
Stari grad Dubrovnika je u stvari ceo jedan poseban svet u malom u kome ima sve što jednom pravom, slučajnom, namernom, osvedočenom, lenjom, radoznalom + etc turisti može da zatreba: nebrojane kulturne atrakcije među kojima se "guraju" Gradske zidine, Knežev dvor, Palata Sponza, Dubrovačka katedrala sa riznicom, Crkva Svetog Vlaha, Franjevački samostan, Sinagoga, Dom Marina Držića, Orlandov stub, velika Onofrijeva fontana, galerije, muzeji. Izložbe, koncerti, pa i bioskopi, pozorišta, mnogobrojni kafići, restorani, konobe, klubovi. Svi najvažniji dogadjaji u gradu Dubrovniku se odvijaju u starom gradu, unutar gradskih zidina... I tu će se svako makar na kratko podubrovčiti pošto je nemoguće izbeći tu magiju.

 

 
   

 
             
             

 
HRVATSKA
 

DUBROVNIK
(Autobusom-Automobilom)

 

             

Hotel SUMRATIN

REPRIZA

na predivnoj obali...
za uživanje,
za sva čula...

 

 

www.hotels-sumratin.com
ako želite više informacija
 

Hotel Sumartin se “naselio” 1918. godine, u srce poluostrva Lapad a onda kada je “rešio” da bude medju prvima… I dan danas ga krasi zanimljiva arhitektura sa kamenim zidovima i prostranom senovitom terasom. Današnji izgled dobio je 1955. godine. Obnovljen je 2010. godine. Do starog grada može se šetajući 4km ili busom ako Vam je mrsko hodanje ili taksijem ili sopstvenim kolima ili… Plaža je na 300m, bus stanica na 200m, restorani & kafići 50m, aerodrom 20km. Šepuri se sav gizdav u srcu Lapada, najlepšeg dubrovačkog šetališta. Okružen je sopstvenim bujnim mediteranskim vrtom gde se ušošorila terasa. Gde je banjo za ispijanje kafice i svega ostalog, zanimljivog, iz čašice… I naravno, za ozbiljne mediteranske gastronomije…

 
Kiknite za uvećanjeKiknite za
galeriju

 

Ispod (stare) palme, na (300m) obali mora da se kibicuju kretanja starom dubrovačkom promenadom sa sve upijanjem duha iste i damara grada i lokalnog stanovništva. U neposrednoj blizini ima gde da se “potroši” zavisnost od sporta (teniski tereni, odbojka na pesku, mlataranje po vodi morskoj raznim sredstvima). Može i da se utoli čežnja & muka za overavanjem znanja o bliskoj i malo daljoj okolini (u zavisnosti od raspoloživosti budžeta & vremena) izletima dužim i kraćim, po vodi i kopnu, obilascima svega i svačega. U slučaju imanja dece, tu je i zabavni park za potomke…
Hotel ima 41 klimatizovanu sobu, restoran, koktel bar. Sobe su standardne ili superior (zato imate superiornu mogućnost da još neko sem vas dvoje podeli vašu sobu sa vama na pomoćnom ležaju) I ekonomski jednokrevetne (što se po ceni u odnosu na ostale vidi a po “kakvih je karakteristika” ne vidi. Sobe su raspoređene na tri sprata. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, TV sa satelitskim programom, telefon, klimu. Smeštaj podrazumeva sobu bez terase. Neke sobe imaju terasu koja se doplaćuje.
Kućne ljubimce ne prima. “Samo” 2* ne treba da Vas odbiju pošto su prema komentarima po internetu usluga i hrana odlični.

 

 

 

 

 
             

Book on-line

         

Rezervišite

Hotel SUMRATIN; Dubrovnik; Hrvatska 2015;
Dinarski deo cene aranžmana: 1800 din. po osobi (odrasli i deca)
+


KOMPLIMENT:
Platiš 6 koristiš 7; Platiš 11 koristiš 12; Platiš 12 koristiš 14 dana;
 

Servis

+ Cene polupansiona(HB) po osobi i danu u EUR / dinarska protivvrednost; BEZ PREVOZA

HB
Soba

broj
ležaja

max
osoba

01.04.
10.05.

11.05.
07.06.

08.06.
21.06.

22.06.
06.09.

07.09.
27.09.

28.09.
11.10.

Economy

1

1

           
Standard 2 2 (+1)            
Standard 2+1 3 (+1)            
Superior 2+1 3 (+1)            

BESPLATNO:
(+1) = dete do 1.99 godina koje deli ležaj; Dete od 2 do 11.99 godina na pomoćnom ležaju; Internet na recepciji
;

Obavezna DOPLATA:
Turistička taksa na recepciji (1 eur po osobi i danu);

Nebavezna DOPLATA:
Za sobu sa balkonom 5 eur dnevno; Ručak 15 eur po osobi dnevno; Parking 10 eur po danu;

POPUSTI:
Deca od 2 do 11.99 godina starosti na regulanom ležaju uživaju 20% popusta;
Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju uživa 20% popusta;
 

             
             
             
             
  VAŽNE INFORMACIJE

HRVATSKA 2015

 

             
Napomene  

U hotele, apartmane i studija se ulazi prvog dana boravka od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Posteljina se menja jednom na polovini smene u apartmanima i studijima. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja.

   
             
   

CENA ARANŽMANA OBUHVATA
Moguć izbor broja dana i termina tokom sezone uz potvrdu prdajne službe hotela...

   
             
   

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
Zdravstveno osiguranje koje nije obavezno. Putnici koji imaju svoje polise ili kartice zdravstvenog osiguranja koje pokriva evropske zemlje nisu obavezni da plaćaju ovo osiguranje.
Promene na aranžmanu, 950 DIN po promeni, ostale individualne i nepomenute troškove.

   
             
   

PREVOZ:
Aranžmani su rađeni na bazi sopstvenog prevoza. Organizovan prevoz ćemo objaviti naknadno...

   
             
   

CENA PREVOZA:
Povratna karta ?... cene će biti objavljene kada objavimo organizovani prevoz do Dubrovnika.

   
             
   

SOPSTVENI PREVOZ:
Proverite rutu putovanja za Dubrovnik.

   
             
   

NAPOMENA:
Ukoliko maloletna deca putuju bez pratnje roditelja obavezna je saglasnost oba roditelja overena u opštini. Ukoliko putuje sa jednim roditeljem obavezna je saglasnost drugog roditelja. Saglasnost obavezno raditi u dva primerka, jedan za pratioca i jedan za našu granicu. Za maloletnu decu razvedenih roditelja potrebna je fotokopija sudskog rešenja o staranju deteta.
Sve eventualne štete načinjene tokom boravka u vilama/hotelima gosti plaćaju na licu mesta prema uslovima koje odredi menadžment vile/hotela.

   
             
Rezervacija / prijava za putovanje  

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak do pune cene aranžmana 20 dana pre polaska na put.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit banke za devize na dan uplate.
Moguće je plaćanje u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2015. uz naplatu troškova administriranja/obrade kredita u visini referentne kamatne stope NBS.

Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 20 dana pre polaska.
Administrativnom zabranom sa platnog spiska.
Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.

   
             
   

Magic Holidays ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja i Program putovanja agencije Magic Holidays, pohranjeni u APR-u.

   
             
            povratak na vrh strane
             
             
[navbot.htm]